Бесен татко го кастрирал дечкото на својата ќерка

13 декември, 20100
c3d82675450pk121410

Хелмут Зајфер, 47, од Германија го кастрирал дечкото на својата ќерка. Тој дознал дека неговата ќерка, која имала 17 години е во врска со човек кој има 57 години. Разбеснет од веста која ја добил, викнал уште двајца пријатели и се упатиле кон домот на 57 годишниот Филип. Тој не бил спремен на тоа што го чека, и бил немоќен да се справи со бесниот татко. Таткото со нож за леб, му ги отсекол тестисите на Филип. Тој веднаш викнал полиција и брза помош, при што се спасил од смрт, поради обилното крварење. Сега тој е вон животна опасност, но е осакатен за цел живот. Таткото, се изјаснил за невин. Тој, тоа го сторил само за да ја спаси својата ќерка од маж кој е постар од неа цели 40 години.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi