Борба со снежни топки

29 декември, 20100
snowball-fight

Полицијата во Берлин беше нападната од 40 малди луѓе. Најпрво групата броела 25 луѓе. Но, подоцна се зголемила на 40. Сите тие ги нападнале двајцата офицери со снежни топки. Офицерите најпрво се повлекле но, подоцна возвратиле на ударот со солзавец. По ваквиот инцидент, дел од напаѓачите биле уапсени.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi