Clinton доби улога во филм

14 ноември, 20100

Bill Clinton се фрли во водите на глумата. Поранешниот американски претседател одигра улога, како гостин, во продолжението на популарниот филм “Мамурлук”. Clinton бил виден на снимањето во Тајланд но, поради неговата безбедност присуството на обезбедувањето било преголемо така што пристапот бил невозможен.
Clinton пред неколку месеци беше многу загрижен за неговото здравје и мислеше дека му преостануваат уште неколку години од животот. “Се обидувам да задржам позитивен став, но всушност сум преплашен”. Остарел за десет години во последните неколку месеци плашејќи се дека неговото срце ќе престане да чука во секој момент. Единственото нешто што го радува е помислата на иднините внуци, вели еден извор. Се чини дека Clinton бил згрижен напразно во последниве неколку години, зошто во последно време очигледно се чувствува подобро штом се решил да се испроба во шоубизнисот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi