Дејвид Аркет јавно жали по Кортни Кокс

15 декември, 20100
Courteney Cox Arquette & David Arquette

Дејвид Аркет скршен од болка, изјави многу интимни нешта вчера во радиското шоу на Хауард Стерн. Тој проговоре за тоа дека сеуште неможе да се помири со загубата на неговата сопруга. Па, оддтогаш почнал и многу често да пие. Неговиот психијатар, кој го гледа еднаш неделно мислел дека Дејвид има преживеано нервен слом. Тој веќе извесен период се бори со зависноста од алкохол, и се пофалил дека во последно време му оди добро. Реалноста е онаа која ме трезни, и тогаш сфаќам колку и да пијам, залудно се надевам дека тоа ќе ми ги избрише проблемите. Кортни, не сакаше да ми биде мајка, а јас искрено имам потреба од таква љубов, изјавил Дејвид.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi