Дејвид Швимер наскоро ќе стане татко

22 декември, 20100
38584805frie_20010705_03115.jpg

Дејвид Швимер 44, познат во јавноста од серијата Пријатели, ги објави големите вести. Тој и неговата сопруга Зои Бакмен го очекуваат своето прво дете. Тие се запознале во Лондон во 2007 година, а стапија во брак во март 2010. Нивната свадба беше мала приватна церемонија, тогаш и двајцата изјавија дека сѐ што сакаат е да имаат бебе. Сега нивната желба конечно се исполни.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi