Денови на македонскиот мед

29 септември, 20100

Манифестацијата во име на македонскиот мед, која традиционално се одржува, започна денес, а ќе трае до сабота пред Спомен куќата на Мајка Тереза на улица Македонија. Во склоп на манифестација во неколку училишта низ Општината Центар, производителите на мед ќе им одржат предавања на учениците се со цел да ги доближат корисните својства на медот и неговата примена.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi