Ивановски соработник на тајните служби

28 септември, 20100

Комисијата за лустрација донесе одлука, Трендафил Ивановски претседателот на Уставен бил кодош. Членовите на комисијата за лустрација не му поверуваа на првиот човек на Уставниот суд, дека не бил соработник на тајните служби. Комисијата во текот на денот ќе му го достави решението, иако во понеделникот Ивановски се бранеше дека досието кое го имала комисијата за лустрирање било преполно со фалсификати.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi