Дрвото на животот на Теренс Мелик е речиси готов

22 декември, 20100
cannes film festival-saidaonline

Минатата недела беше последниот рок за достава на филмовите за Канскиот филмски фестивал За жал долго најавувуваниот филм на Теренс Мелик, “Дрвото на животот” не успеа да да се доврши и да се појави на фестивалот. Изјавуваат дека околу 97% од филмот е завршен но, останувале да се доработат некои ефекти. Сепак тие кажуваат дека не жалат за доцнењето затоа што сето тоа вреди. Се зборува дека ова е најдобриот филм што до сега го има направено Теренс Мелик. Познато е дека како дел од актерската екипа на овој филм се Бред Пит и Шон Пен. Филмот ќе биде готов за некој ден, така што ќе може да го погледнете веќе од почетокот на следната година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi