Елтон Џон и Давид Фурниш станаа родители

27 декември, 20100
elton-john2627

Елтон Џон и неговиот партнер Давид Фурниш, на Божиќ станаа родители на малото момче кое го крстија Захариј Џексон Левон Фурниш Џон. Момчето го родила сурогат мајка од Калифорнија. Преплавени сме со радост и среќа за посебен овој момонт. Захариј е здраво бебе кое одлично напредува, а ние сме горди и среќни родители, изјавиле Елтон Џон и неговиот партнер. Елтон Џон и неговиот партнер после 12 години ја формализираа врската на церемонија одржана во 2005 година, на местото каде се венчаа принцот Чарлс и Камила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi