Еминем снима нов филм

13 декември, 20100
eminem-7-e1280118872712

Еминем повторно ќе биде ангажиран во филмската индустрија. После филмот “8 Mile”, кој тој го нарече автобиографски, следниот филм е исто така пераскажување на следното поглавје од неговиот живот. Во новиот филм, “Southpaw”, тој е боксер кој се труди да се врати во живот и да се врати на теренот по големата трагедија, само за неговата ќерка. Тој изјавил дека боксот во филмот, е всушност реалниот живот кој претставува постојана борба. За сценариото на филмот е задолжен Курт Сутер, кој го забележал подемот на Еминем во музиката и сметал дека тој најдобро ќе ја одигра главната улога.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi