Ерин Бери: не сум крива за разводот на Лонгорија и Тони

2 декември, 20100

Голема врева се крена околу разводот на Ева Лонгорија и Тони Паркер, а сѐ досега жената која беше причина за сѐ ова молчеше и не даваше никакви изјави. Сега, конечно и Ерин Бери проговоре на таа тема. Таа ги негира сите обвинувања кажувајќи дека познатиот кошаркар, Тони и е само добар пријател и никогаш немала афера со него. Истакнала и дека нема време да се занимава со женет маж, сега е многу посветена на децата и на студиите но, морала да даде некаква изјава зашто некои нејзиното молчење би можеле да го сватат како потврда на гласините.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi