Facebook ќе го претстави својот email – “Убиецот на gmail”?

14 ноември, 20100
facebook login

Денеска во Сан Франциско започнува тродневна конференција на која ќе учествуваат сите оние кои значат нешто поголемо на интернет сцената. За денеска се најавува и лансирањето на новата вебпошта од страна на Facebook, која им се заканува на најголемите Gmail, Yahoo Mail и Hotmail. Сите 500 милиони корисници на социјалната мрежа наводно ќе можат веднаш да почнат да го користат новиот …@facebook.com, јави TechCrunch.
TechCrunch се повикува на извори блиски на facebook-овиот роект кој е наречен Титан, за кој првите информации протекоа нешто порано оваа година, а портпаролот на facebook немаше никаков коментар за прашањата околу отварањето на email на FB. Разни дискусии се водеа по блогови и на крај станало јасно дека доменот www.fb.com сепак е купен од социјалната мрежа и тоа најверојатно за отварање на електронска пошта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi