Филмски изданија за снежната бајка “Снежана и седумте џуџиња”

13 декември, 20100
Snow-White

Многу наскоро нѐ очекуваат уште три верзии на приказната од нашето детство Снежана и седумте џуџиња. Филмската верзија за двете верзии е веќе објавена. Во едната, лошата кралица ќе биде Џулија Робертс. Додека пак во другата верзија понудата и била дадена на Шарлиз Терон. Но, знаејќи дека таа веќе се спрема за новиот филм на Клинт Иствуд, во кој ќе глуми заедно со Леонардо Ди Каприо, нејзиното појавување во Снежана сеуште не е дефинирано.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma