Ги спасила соседите од пожар благодарение на омилениот цртан лик, пожарникарот Сем

28 декември, 20100
firesam

Три годишната Роси успеа да спаси неколку човечки жртви и нивната куќа да не изгори во пожарот. Таа е девојче кое го обожува пожарникарот Сем. Тоа бил нејзиниот омилен цртан лик. Благодарение на нејзиниот омилен цртан таа знаела како да изреагира кога го видела густиот чад како излегува од собата на соседите. Веднаш го повикала татко и пријавувајќи дека кај соседот Онион има чад и треба да го повикаат чичко Сем. Нејзиниот татко веднаш викнал противпожарна екипа, и тие навреме стигнале. Соседите се благодарни на малата Роси, што таа им го спасила животот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi