Google призна дека Google TV Web е неподготвен за тв софтверот

21 декември, 20100
google-3search

Google даде извештај во кој се изјасни дека се неспремни за започнување со Google ТВ Веб, кој беше планирано да се интегрира во нивните телевизиски сета. Сепак софтверот не е подготвен, изјавиле тие. Во извештајот е наведено дека производителите се особено вознемирени заради одложувањето на излегувањето на овој компјутерски оперативен систем. New York Times забележува дека новото задоцнување служи само да ги зголеми проблемите за најновите напори на Google. NBC, CBS и ABC веќе се блокирани на софтверот, што значи дека корисниците на Google TV ќе бидат спречени да ги следат нивните шоуа преку бев сајтовите на новите телевизиски сета.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi