Хелна Бонам Картер: ‘рчењето на Тим е причината поради која живееме одовено

26 декември, 20100
Helena-Bonham-Carter-14

Во две посебни куќи кои патем се една до друга, Хелна Бонам Кртер и нејзиниот партнер Тим Бартон, често ги зачудуваше луѓето. Но актерката конечно ја откри причината, а тоа е дека таа едноставно неможе да го поднесе ‘рчењето на Тим. Парот одлучил да живеат во две куќи една до друга во паркот Belsize во северен Лондон, а Хелена со тоа да се спаси од непроспиените ноќи. Таа изјавуваше дека нема ништо необично во овој начин на живеење, и дека напротив нејзината врска со најконтроверзниот режисер е само подобрена, поради тоа што си имаат свој личен простор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi