Илустрација за тоа како ТСА полуде

1 декември, 20100

Во фотографијата е објаснето како ТСА (безбедносната администрација за транспорт на аеродормите во Америка) полуде. И покрај новите забрани и ригирозни претресувања на аеродромите, сепак Richard Skinner инспектор од ТСА, изјавува дека способноста на скенерите да ги стопираат забранетите предмети кои се носат и сакаат да се пренесат на аеродромите, не е ништо подобра од перформансите на скенерите и пред 11 септември 2001 година.
За поголема слика тука

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi