Интимно “Добредојде” во Јапонија

11 ноември, 20100

Јапонците со нова идеа за зајакнување на туризмот. На аеродромот во Токио ќе Ве пречекаат девојки облечени во градник на кој е напишаното срдечното “Добредојдовте во Јапонија” . Со стискање на едно копче од градникот се менува јазикот на кој е напишана реченицата, па така тие ќе Ве поздрават на англиски, кинески и корејски. Јапонскиот производител на интимна облека навистина интимно ќе Ви посака добредојде во нивната земја.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi