John Cusack во Белград

28 ноември, 20100

Во саботата попладне во Белград, слетал познатиот актер John Cusack, заради снимањето на филмот “Гавранот”. Филмот зборува за последните денови од животот на Едгар Алан По, каде John Cusack ја има главната улога. Филмот започна со снимање оваа есен, во Будимпешта. Освен John во овој филм учествуваат и Alicie Eve, Luke Evans и Oliver Jackson-Cohen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi