Кјара сака соработка со Кание Вест

22 декември, 20100
Ciara_bio

Пејачката Кјара во едно свое интервју, на прашањето со кого би сака да соработува во иднина, одговорила дека тоа е дефинитивно Кание Вест. Таа изјавила: Јас го сакам неговиот стил, ја сакам неговата енергија, неговата доверба. Инаку Кјара неодамна го издаде својот албум Инстинкт, и изјавила дека е многу горда на своето дело. Тоа е музика која те тера да се движиш, и музика која можеш да ја слушаш секаде, изјавила Кјара.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi