“Колеги ве молам не шмркајте кокаин”

14 декември, 20100
cocaineREX2707_468x435

Директор на една болница во Италија, Џузепе Ди Мариа, добил неколку анонимни дописи за недолично однесување на своите вработени за време на работните часови. Поточно, дописите кои тврдат дека лекарите и медицинските сестри уживале во кокаин за време на работните часови. Директорот одлучил веднаш да одговори, па така испратил писмо во кое бара да не консумираат кокаин за време на работните часови. Но, откако еден допис стигнал до управата на болницата, секторот за етика веднап го известил државниот обвинител. Тие тврдат дека директорот направил грешка поради тоа што им испрати писмо, наместо директно да се обрати до администрацијата и етиката на болницата. Се уште не се знае какви ќе бидат казните за лекарите и медицинските сестри кои консумирале кокаин за време на работата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi