Крштевка од 30.000 евра

10 ноември, 20100

Дека гастербајтерските пари се трошат лесно, доказ е следнава српска фамилија Крчетиќ од Душановац – Србија, кои на својата ќерка и приредиле крштевка од 30 илјади евра. Брачниот пар и нивната 12 годишна ќерка живеат во Германија, се вратиле во родната земја за да ја крстат ќерка си, а да не штедат ниту на финансии, ниту на труд. Славењето било невидено за тој крај, и поминало, со кочии, познати лимени оркестри, 2 пејачки, фонтани, свилени завеси, балони и 50 вида торти. Ова сепак го можат само Срби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi