Поплавените полицајци со нови идеи за патролирање

11 ноември, 20100

Полицијата во Кина е приморана да совладува нови вештини. Поради поплавените улици тие патролираат со дополнителна опрема. Така си ги чуваат нозете суви, а и од високо можат да ги видат работите подобро.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi