Куче кое се однесува како човек

21 ноември, 20100

Ова џиновско куче се здоби со голема популарност не само по својата големина, туку и со однесувањето како човек. Имено, ова куче може да се пофали со своите 75 кг, и однесување кое не доликува на куче. На оваа фотографија направена во една ветеринарна болница, во Ирска, кучето се гледа како се обидува да седне на едно столче во чекалната, додека другите кучиња редот го чекаат мирно лежејќи на подот. Сопственикот истакнува дека кучето исто така седи и во афтомобилот додека патува и дома.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi