Куче поради кое бил затворен најпрометниот аеродром во Бразил

15 декември, 20100
hardy-the-border

Едно куче беше причина привремено да се затвори еден од анјпрометните аеродроми во Бразил. Кучето успеало да избега од рацете на сопственикот и се упатило кон пистата. Два лета морале да го одложат своето слетување, поради стравот да не се случи незгода, од тпот да кучето навлезе во моторот на анионот и сѐ да заврши фатално. Понатака и другите летови каснеле по половина час и настапил хаос на аеродромот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi