Lady Gaga е лута на Eva Longoria

9 ноември, 20100

Lady Gaga се разбеснела кога ја видела водителката на MTV доделување на наградите, Eva Longoria, облечена во костимот –шунка кажувајќи дека Lady Gaga неможела да дојде на доделувањето но го оставила својот фустан позади покрај фрижидерот. Таа се налутила кога видела дека водителката се шегува на нејзина сметка. Изјавила дека Longoria мошела да смисли нешто ново, наместо да копира. Lady Gaga беше единствената наградена која не се појави на манифестацијата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi