Lady Gaga почнува и со угостителски бизнис

21 ноември, 20100

Lady Gaga дел од своите заработени пари ги инвестираше во угостителски бизнис. Во ресторанот Vince & Eddie во Manhattan , кој постои од 1989 год, косопственици се и нејзините родители. Таа секогаш кога е во Manhattn, и кога сака да помине време со своите пријатели во интимна атмосфера доаѓа во овој ресторан, па сега не е ни чудо што и таа стана дел од сопствениците на овој локал, изјавиле нејзините родители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi