Лекција за да си го цените животот

12 декември, 20100
buried-alive

Во Тајван студентите по медицина имаат чудни лекции, за тоа како да си го ценат животот. Професорсорот Qiu Daneng објаснил: “Иако ова е чин кој трае само 10 минути, ефектот е еднаков на вистинската смрт.” Еден од студентите пак изјавил : “Се чувствував како да сум повторно роден кога излегов, и сега знам дека секоја секунда ќе се брам во животот.”Тинејџерите се ставаат живи во кофчезите, се затвараат и се оставаат така десетина минути. После ова сигурно ќе си го сакаат животот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi