Leonardo DiCaprio во улога на пејач

14 ноември, 20100

Leonardo DiCaprio многу наскоро, се претпоставува од почетокот на следната година, ќе започне со снимање на нов филм. Гласините велат дека во најновиот фимл светот конечно ќе го слушне актерот како пее. Тој на тоа кажува дека не е добар пејач но, ќе бидат потребни некои обуки. Тоа е она што тој како актер е спремен да го направи, да научи да пее со цел да го постигне тоа што го бара неговата улога.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi