Линѕи Лохан претепала медицинска сестра во болница

21 декември, 20100
Lindsay-Lohan

Проблематичната Линѕи Лохан, прави проблеми дури и во болницата каде се лекува од својата зависност од алкохолот. Таа побегнала од болницата, скокајќи преку ѕидови со уште двајца пациенти. Но, кога се вратила еден од техничарите инсистирал тие да направат тест за алкохол. Но, таа одбивала. Тогаш се умешала сестрата од болницата, Дон Холанд, при што Линѕи почнала да ја навредува и да и се заканува. Холанд се фатила за телефонот да повика полиција и тогаш била нападната од страна на Лохан, при што и нанела повреди на десната рака. За ова Холанд дала изјава на медиумите, при што била избркана од болницата затоа што ги прекршила правилата за дискретност , и јавно објавување на доверливи информации од болницата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma