Мајка го убила своето бебе кое имало само десет дена

7 ноември, 20100

Светот се соочува со уште едно грозоморно убивство. Овој пат мајката го убила своето бебе кое имало само десет дена. Lyndsey Fiddler, 26, претходно била апсена за користење на дроги, и тоа во четвртиот месец од својата бременост. Таа е обвинета за убиство од втор степен, одкако во машината за перење заедно со алиштата ја ставила и својата ќерка која имала само десет дена. Таа изјавува дека сфатила дека нејзината ќерка е во машината дури по 40 мин кога слушнала чудни звуци од машната. Веднаш повикала брза помош, но новороденчето било веќе починато. Нејзиниот сопруг изјавува дека тој длабоко во себе е сигурен дека таа не го направила тоа свесно со цел да го убие своето дете. Социјалните служби им ги одзеле другите две деца. Сега се чека на пресудата, за овој грозоморен чин.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi