Мараја Кери: Не сум бисексуалец

13 декември, 20100
mariah_carey-touch_my_body

Мараја Кери, во интервјуто за еден магазин изјавила дека не се навредува кога ќе добие предлог од лезбејка, кога е во нивно друштво, токму напротив, ги сака и почитува сите луѓе. Но, таа не не чувствувала ништо посебно за жените. Нејзиното домашно воспитување било такво, да ги почитува другите луѓе, нивните избори и животи. Изјавила дека има многу другарки кои се лезбејки, дека одлично и оди комуникацијата со сите нив. Со сето ова, таа ги демантираше гласините кои се јавија во последно време, дека е бисексуалец.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma