Мемоарите на Буш бестселер

10 ноември, 20100

Моменти на вистината е насловот на книгата на поранешниот Американски претседател Џорџ Буш, која се продаде во 220.000 примероци, само еден ден по појавувањето. Повеќе од 20% од книгите се продадени преку интеренет, мемоарите излегоа во вторникот од печат во прв тираж од 1,5 милиони примероци. Уште во април Буш најави дека во своите мемоари ќе ги наведете своите грешки и достигнувања за време на управувањето со САД, и детали кои јавноста никогаш не ги чула. Книгата исто така ќе го долови и животот на семејството Буш.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi