Michael Douglas со нови грижи

17 ноември, 20100

Michael Douglas веќе неколку месеци се мачи со болеста која му ја открија, рак на грлото. Но тоа не е неговата единствена грижа. Неговиот син е во затвор веќе седум месеци, поради дилерство на дрога. Тој е во оддел каде ќе ја отслужи својата 15 годишна казна, рамо до рамо со најголемите криминалци од Lewisburg. Фактот што неговиот син има откриено многу информации, на полицијата, за сите нив, го плашат Michael, дека тие можат да го нападнат или во краен случај да го убијат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi