Монструмот Фрицл планирал да си го убие семејството

10 ноември, 20100

Австрискиот монструм Јозеф Фрицл, планирал со киселина да си го убие целото семејство, кое го држеше и злоставуваше во подрумот, изјавил негов поранешен затврорски цимер за англискиот Sun. 75 годишниот Јозеф кој ја силуваше својата ќерка цели 24 години, му признал на цимерот Патрик Јакоб дека неможел повеќе да води паралелен живот и сакал да се одмори. Имал само две алтернативи или да ги ослободи или да ги убие, а усмртувањето со киселина го гледал како најдобра опција, бидејќи само така сите трагови и тајни на фамилијата ќе биле закопани. Цимерот на Фрицл кажал и како тој постојано си ги оправдувал делата, и како ќерката ја затворил во подрум се со цел да ја заштити од употребата на наркотици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi