Му го одгризала јазикот на сопругот додека се бакнувале

8 декември, 20100

Една жена ,57,од Wauwatosa, е обвинета за кривично дело, за повреда и осакатување на лице, што и следува казна затвор од 25 години. Несреќата започнала кога нејзиниот сопруг ,79, влегол во тоалетот, додека таа била таму. Почнале да се бакнуваат, и тогаш таа му го одгризала јазикот. Тој веднаш викнал полиција и брза помош. Жената кон полицијата мавала со шољата кафе, која и дошла при рака. Мажот, со газа на устата само со главата потврдувал на прашањата на полицијата, при што потврдил дека тоа го сторила неговата сопруга. По неговото згрижување во болница тој изјавил дека неговата сопруга чудно се однесувала последните денови. Многу брзо зборувала, зборувала за духовни нешта.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi