Најопасен град во САД е St. Louis

21 ноември, 20100

Вчера е објавена листа за најопасни градови во САД, стапките на криминал биле мерени според статистиките на ФБИ и тоа во шест категории: убиства, силувања, грабежи, напади, разбојништва и кражби на моторни возила. Според студијата која е спроведена St. Louis искусил повеќе од 2,070 насилни кривични дела, на 100.000 жители во 2009 година. Понатаму на листата се Detroit, Flint, Mich и Oakland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma