Направена е листата на преплатените глумци во за оваа година

9 ноември, 20100

Направена е листата на најплатените актери во Hollywood. Прв на листата се наоѓа комичарот , кој неодамна заработи 15 милиони долари за филмот “Land of the Lost”. Веднаш по него , на второто место се наоѓа Eddy Murphy, иако последните два снимани филма не се пуштени “Meet Dave” и “Imagine That” сепак неговата заработувачка го става високо на оваа листа. Најголемо изненадување е што на листата се појавува и Denzel Washington, кој и покрај тоа што го доби оскарот за најдобра машка улога во филмот “Trainning Day” и е дел од големи филмски остварувања сепак не е загарантирано дека секој негов филм ќе се прослави. После Seth Rogen и Tom Cruise на листата се наоѓа првата жена која за големо изненадување е Drew Barrymore. Потоа следат Matt Damon, Vince Vaughn, Adam Sandler и последниот најплатен е Jim Carrey.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi