Направени се најголемите гаќи

2 декември, 20100

Една британска компанија ги направи најголемите ѓаќи кои досега беа направени. Мајката и ќерката кои се сопственички на компанијата дошле до оваа идеја, откако увиделе дека на пазарот се бараат се поголеми величини. Па така сега тие ја произведоа ХХХХХХХХХХХХХХХL величината. Највеќе изненадува фактот дека во компанијата се јавиле многумина кои барале уште поголеми величини. За само една недела биле продадени над сто парчиња долна облека со оваа големина, а најголема е побарувачката во Нов Зеланд и Австралија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi - anlaşmalı boşanma