Некои факти за сексот, сепак се невистинити

8 декември, 20100

Кога и да се зборува за односите помеѓу мажот и жената секогаш наидуваме на вистини и невистини, во однос на фактите кои се зборуваат во јавноста. Сѐ додека не се открие вистинитоста на фактите задоволството во сексуалното искуство не може да го достигне својот максимум.
Мажите се секогаш расположени за секс. Ова може да е точно, само доколку зборуваме за мажи кои се под 30 години. Понатака и мажите имаат други обврски и занимации во животот, кои ги исцрпуваат па желбата не е како што била некогаш. Секако, како што стануваат повозрасни така им се намалува либидото. Значи мажите не се секс машини.
Мажите сакаат повеќе секс од жените. Неточно. Вистина е дека мажите почесто се расположени од жените, да имаат секс. Но тоа нема никаква врска со рамнотежата на телото и либидото. Сепак обврските на жената се виновни за исцрпеноста, и губење на желбата.
Црнците имаат поголем полов орган. Тоа е точно. Медицински е докажано дека луѓето со црна боја на кожата имаат поголеми, поцврсти мускули од белците. Затоа и тие имаат поголем полов орган.
Жените не сакаат порно филмови. Тоа не е вистина. Исто како и мажите, и жените успеваат сексуално да се возбудат кога гледаат сцена од порно филм. Само што жените, за разлика од мажите се срамат од тоа што уживаат со овие филмови.
Мажот кој изневерува, не си ја сака девојката. Тоа не е потполно точно. Сепак кога мажот изневерува, не значи дека во сексот со љубовницата ги меша и емоциите, затоа тоа не значи дека тој не ја сака својата девојка. Но, вистина е дека мажот кој ја изневерува девојката не ја почитува доволно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi