Невообичаена награда за положен испит

21 ноември, 20100

Во Јужна Кореја, има невообичаен начин како студентите се мотивирани да ги полагаат своите испити. Стдентите кои успешно ќе го положат испитот добиваат голем попуст за операција со која ќе го корегираат носот или очите, со што ќе добијат изглед како девојките од запад. Доколку студентот се одлучи да направи операција на носот и на очите добива беспалтен ботокс за својата мајка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi