Nicole Scherzinger дел од Men in Black 3

7 ноември, 20100

Nicole Scherzinger бележи голем подем во нејзината кариера. Како на музички план така и во глумата. Имено таа е во актерскиот состав од новиот филм Men in Black 3. Многу малку информации има во јавноста околу овој филм, но познато е дека таа ја има улогата на негативец со име Lilly.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi