Никол Ричи и Џоел Маден направија свадба

12 декември, 20100
1AD0A724

После две деца и заедничка врска од четири години Никол Ричи и Џоел Маден, во саботата ја направија и свадбената церемонија. Ти се решија, церемонијата да се оддржи во домот на таткото на невестата, Лајaнел Ричи. Невестата се задржала на традицијата и носела венчаница. Тие имале повикано 130 гости, најблиската фамилија и блиските пријатели. На свадбата присуствувале и многу познати ѕвезди, блиски на брачната двојка. Но, на свадбата се забележало и присуство на еден слон, кој никој не знаел зашто е таму. За специјалниот гостин имало поставено и шатор веднаш до останатите гости.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi