Нови гласини за вториот iPad

12 декември, 20100
A video game is displayed on Apple's  "iPad" after its launch event in San Francisco

iPad 2 следната генарација на таблетс компјутери од Apple, веројатно ќе биде подготвен за влез на пазарите од февруари наредната година или април, а кога ќе го добиеме ќе можеме да се гледаме од двете страни бидејќи ќе има две камери на предната и задната страна. Изворите кои ги снабдуваат камерите за Apple ipad и iphone, изјавиле дека нарачките што ги добиваат од компанијата наговестуваат дека следната генерација уреди ќе има по две камери напред и назад, кои ќе дозволуваат и нормална дигитална фотографија, воспоставување на Facetime повици, видео конференциски апликации и слично.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi