Новиот Xbox 360

22 септември, 20100
xbox

Целосна детекција на движењето на човечкото тело, предмети, препознавање на глас. Едноставно нема да искочите од дома доколку го имате овој гаџет. Максимална забава за целото семејство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi