Одбраната на Д-р Мареј вели дека Мајкал Џексон се самоубил

29 декември, 20100
Michael Jackson Doctor

Адвокатите за одбраната на Д-р Конрад Мареј, докторот на покојниот Мајкл Џексон, на последното оддржано рочиште тврделе дека Мајкал Џексон се самоубил. Тие тврделе дека во неговата соба биле пронајдени многу шприцеви, кои укажуваат на тоа дека тој си земал лекарства и на своја рака. Тој кажал дека многу јасно било дека тој самиот ќе се убие земајќи лекарства во големи количини. Прелиминарното сослушување за убиството на Мареј ќе се оддржи на 4 јануари следната година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi