Опуштете го

26 декември, 20100
FreeImageWorks.com

Доколу вашиот партнер е под стрес напавете нешто за да го опуштите. Кога сте под стрес, тогаш наутро звукот на алармот не е нешто што сакате да ве разбуди. Затоа, тргнете од себе и направете денот да му почне убаво. Разбудете го пред алармот, нежно со бакнежи и утринско кафе. Измасирајте му ги стапалата. Пред да преминете на главното дозволете му да ужива во релаксирачка масажа. Или пак навечер, направете го неговото омилено јадење, па пуштете му го омилениот филм. Направете нешто да види дека сепак има некој што се грижи за него, а тој некој сте токму вие.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi