Откажан концертот на Kings of Leon во Лондон поради пожар во нивниот автобус

21 декември, 20100
Kings-of-Leon89743

Бендот Kings of Leon мораше да го откаже најавениот концерт во Лондон заради пожарот кој изби во автобусот со кој тие патувале. Пожарот бил голем, и на негово гаснење работеле 60 пожарникари од Лондонската противпожарна екипа. Двајца членови од екипата биле повредени, а останатие имале сериозно труење од чадот. Портпаролот на Лондонската протибпожарна изјавил дека најголем проблем имале со густиот чад. Но, сепак на крајот успеале да го санираат пожарот и несреќата да заврши без жртви.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi