Ова не е проституција

1 декември, 20100

Брачниот пар Сара Мур и Џеф Даниелс кои инаку се сескуални терапевти, заедно се 20 години а истовремено имаат сексуални односи со уште 5485 луѓе. Имено, освен тоа што тие меѓусебе си го приуштуваат ова уживање имаат односи и со други луѓе. Поточно, Сара спиела со уште 3323 мажи, а Џеф со уште 2126 жени. Парот патува низ светот и им помага на луѓето кои имаат сексуални проблеми. Секој ден добиваат по пет клиенти, на кои им посветуваат по два часа, и им наплаќаат од 150 до 300 фунти. Тие патуваат по Велика Британија, САД, Франција, Австралија и им помагаат на луѓето кои имаат проблеми со губењето на невиноста, така што им ја одземаат. Тие изјавуваат дека се горди на тоа што го работат, затоа што така си заработуваат за да преживеат и не ја сметаат својата работа за проституција.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi