Продавање вештини на e-bay

1 октомври, 20100

Невработен татко се обиде да продава вештини на e-bay без поставување на минимална понуда, со цел да може да ја издржува фамилијата. Графичкиот дизајнер Тристам Росин, 36 години, од Чешир, превзема драстична акција, после неуспешните обиди да најде работа. Тој се обиде да ги продава своите вештина на e-bay, 40 саати неделно, во текот на една година. Неговата предходна улога како графички дизајнер била со годишен приход од 27.000 фунти. Неговиот оглас беше одстранет од e-bay, со објаснување дека тоа е против нивните правила. Пред неговото одстранување, тој достигнал сума од 3.100 фунти. Неговото искуство со графички дизајн вклучува 12 години работа, но тој сепак сеуште е во тек со барањето нова работа. Со среќа!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

escort - Korsan taksi